Producten kunnen steeds besteld worden via een mail info@dalinabolderberg.be of via een WhatsApp 0478/13 82 03.

SWEET SOS (500ml)

€ 46,95

SWEET SOS is een crème voor gevoelige zones. Een echt topproduct voor gevoelige zones en geïrriteerde huid en mag dus niet ontbreken in je beautycase. 


De SWEET SOS verzacht gevoelige plaatsen na het ontharen, ook witte puistjes en huidzweertjes die enkel dagen na de ontharing op de bovenlip kunnen verschijnen kan met de SWEET SOS tegen gegaan worden.

Dankzij de sebumregulerende werking worden puistjes en ontstekingen snel geneutraliseerd. 


Deze veelzijdige crème geeft snel verlichting bij zonnebrand, insectenbeten, jeuk, geïrriteerde huid, droge psoriasis en eczema, schrale huid in de winter,…

 

WAT MAAKT SWEET SOS ZO UNIEK?
Onze SWEET SOS crème is verrijkt met kruidnagelolie om de teruggroei van nieuwe haartjes te vertragen. Kruidnagelolie heeft bovendien als eigenschap dat het huidzweertjes en andere huidirritaties verlicht. Het aanwezige hyaluronzuur zorgt ervoor dat de crème sebumregulerend is. De crème bevat ook Boswellia Serrata Gum. Dit bestanddeel heeft als eigenschap dat het de geïrriteerde huid op een aangename manier kalmeert en het vermindert ontstekingen, roodheid en irritatie. De pH-waarde van de SWEET SOS crème zit tussen 5,5 en 6. Dit zorgt ervoor dat de crème ook kan gebruikt worden voor intieme zones.