Producten kunnen steeds besteld worden via een mail info@dalinabolderberg.be of via een WhatsApp 0478/13 82 03.

PEDICURE

* Klassieke pedicure

Een pedicure is een behandeling van je voeten.

De nagels worden geknipt en/of gevijld, de nagelwallen worden proper gemaakt, de nagelriemen worden naar achter geduwd en de nagels worden in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. Eelt wordt verwijderd en als finishing touch worden de voeten gescrubd en gemasseerd met een hydraterende voetencrème. Je zal weer lopen alsof op wolkjes!

 

* SPA pedicure

Naast de pedicure krijg je ook een heerlijke warme paraffine pakking. Deze zorgt door zijn heilzame kracht en warmte voor zachte voeten, vermindering van kloven en pijnverlichting bij reuma of artritis. Zachte voeten gegarandeerd!

 

* Gellak

De nagels van je handen en/of voeten kan ik ook voorzien van Gellak.

Gellak biedt u de keuze uit verschillende kleuren, die tot enkele weken lang een perfecte kleur en glans behouden. Het is dé oplossing voor iedereen die graag verzorgde gelakte nagels heeft. De gellak wordt dun aangebracht en wordt uitgehard in een Led lamp.

Heel wat frustrerende problemen kunnen met Gellak opgelost worden, mooie glanzende kleur met lange houdbaarheid, tot wel 3 weken voor de handen, eenvoudig aan te brengen, gemakkelijk te verwijderen.

Op de nagels van je tenen kan je zorgeloos tot 5 weken genieten van gelakte nagels, ideaal voor op vakantie, maar ook gedurende de hele zomer!

Om te vermijden dat eventuele huid-/nagelbacteriën zich overdragen naar andere klanten, gebruik ik voor iedere klant een eigen vijlendoos.

Ook zal de behandeling niet verder gezet worden als er vermoeden is van schimmel en adviseer ik je om eerst een arts te raadplegen.

Tijdens de behandeling wordt strikt hygiënisch gewerkt en worden na jouw behandeling alle instrumenten in de ultrasoon gereinigd en ontsmet, dit voor alle tools.