Producten kunnen steeds besteld worden via een mail info@dalinabolderberg.be of via een WhatsApp 0478/13 82 03.

MANICURE

Je kan bij mij terecht voor een klassieke manicure maar ook voor een SPA manicure. 

 

* Klassieke verzorging van je handen, maar vooral van je nagels.

De nagelriemen worden naar achter geduwd en de nagels worden in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriemen worden bevochtigd met nagelriemolie, als finishing touch worden de handen gemasseerd met een hydraterende handcrème.

 

* SPA manicure 

De klassieke verzorging met extra ook een peeling, een uitgebreide hand- en armmassage en achteraf krijg je ook een heerlijke warme paraffine pakking.

Paraffine zorgt, door zijn heilzame kracht en warmte, voor zachte verzorgde handen, eventuele kloofjes worden meteen aangepakt en bovendien is het ook zeer pijn verlichtend bij reuma of artritis.

De Spa manicure is een zaligheid wanneer je houdt van zachte handen.

 

* Gellak

De nagels van je handen en/of voeten kan ik ook voorzien van Gellak.

Gellak biedt u de keuze uit verschillende kleuren, die tot enkele weken lang een perfecte kleur en glans behouden. Het is dé oplossing voor iedereen die graag verzorgde gelakte nagels heeft. De gellak wordt dun aangebracht en wordt uitgehard in een Led lamp.

Heel wat frustrerende problemen kunnen met Gellak opgelost worden, mooie glanzende kleur met lange houdbaarheid, tot wel 3 weken, eenvoudig aan te brengen, gemakkelijk te verwijderen.

Op de nagels van je tenen kan je zorgeloos tot 5 weken genieten van gelakte nagels, ideaal voor op vakantie, maar ook gedurende de hele zomer!

 

Om te vermijden dat eventuele huid-/nagelbacteriën zich overdragen naar andere klanten, gebruik ik voor iedere klant een eigen vijlendoos.

Ook zal de behandeling niet verder gezet worden als er vermoeden is van schimmel en adviseer ik je om eerst een arts te raadplegen.

Tijdens de behandeling wordt strikt hygiënisch gewerkt en worden na jouw behandeling alle instrumenten in de ultrasoon gereinigd en ontsmet, dit voor alle tools.