Producten kunnen steeds besteld worden via een mail info@dalinabolderberg.be of via een WhatsApp 0478/13 82 03.

LICHAAMSVERZORGING

* Lichaamsmassage

Een volledige lichaamsmassage is aan te raden voor mensen die vaak last hebben van lichamelijke spanning. Dit kan zich uiten in verschillende klachten. Heb jij regelmatig rugpijn, nekpijn, vastzittende schouders? Of eerder last van zware of rusteloze benen en pijnlijke voeten? Het voordeel van een totale lichaamsmassage is dat alle delen van het lichaam gemasseerd worden. Zo ben je gegarandeerd verlost van alle lichamelijke klachten.

Door het kneden, het strijken, de warmte, de sfeer en de fricties is deze massage dé ontspanning voor zowel lichaam als geest.

 

Ontspanningsmassage is geschikt voor:

- Anti-stress

- Betere bloedcirculatie

- Verwijdering afvalstoffen

- Nieuwe energie

- Ontspanning lichaam en geest

- Me-time

- Pijnverlichting - blessurepreventie - sneller spierherstel

 

* Hotstone massage

De hotstone massage is een volledige lichaamsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme (zo'n 45°C) zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen.. Het doel is om te zorgen voor een volledige ontspanning van het lichaam. De stenen, met een hoog percentage aan magnesium en ijzer, werken ontgiftend, stimuleren de organen, geven nieuwe energie, brengen het lichaam in balans en is helend voor de spieren. Het geeft onder meer een diep ontspannend effect op het zenuwstelsel, dat dagelijks door vele stressoren uit balans wordt gebracht. Ook helpen de warmte en de massagetechnieken om stijve spieren los te maken. Daarom is de hotstone massage een ideale massagebehandeling bij spierpijn. De hotstone massage stimuleert eveneens de bloedsomloop en de werking van de organen. Daardoor worden afvalstoffen gemakkelijker uit het lichaam weggevoerd.

 

Een hot stone massage draagt bij aan het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Deze vorm van massage is vooral geschikt voor mensen die last hebben van:

- Stress

- Vermoeidheid

- Spier- en gewrichtspijnen

- Spijsverteringsklachten

- Slechte bloedcirculatie

- Fibromyalgie

- Reuma en artrose

Wanneer mag het niet?

In enkele situaties is een hotstone massage niet aangewezen, zoals bij griep, koorts, verhoogde stofwisseling, huidziektes, vaatziektes, trombose, kanker, brandwonden en zonnebrand.

Let op: deze lijst is niet volledig. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst je arts!