Producten kunnen steeds besteld worden via een mail info@dalinabolderberg.be of via een WhatsApp 0478/13 82 03.

Gelaatsverzorging

Een blijvend stralende huid heeft regelmatig verzorging nodig. Uw huid vernieuwt zich elke vier à zes weken. En hoe ouder u wordt, hoe trager dit proces verloopt. Vier tot zes weken tussen uw behandelingen is ideaal om het vernieuwen van uw huid te ondersteunen.

In de periode tussen uw behandelingen verzorgt u uw huid het best ook met producten van Dr. Baumann voor thuis.

Iedere behandeling wordt volledig op maat gemaakt en aangepast aan de behoefte van uw huid op dit moment. Hier wordt gewerkt met hoogwaardige maskers op basis van Kaolin (heelaarde) en Algen. Door toevoeging van werkstofampullen en lotions worden deze maskers samengesteld.

De eigenschappen van de werkstofampullen voegen extra waardevolle ingrediënten toe aan de eigenschappen van het basismasker. Dit maakt het mogelijk om een masker aan te passen aan de specifieke behoeften van uw huid.

‚Äč

* JEUGD (tot en met 18 jaar)

Als verwennerij of als opfrisser voor de (onzuivere) jonge huid tot 18 jaar.

De huid krijgt een zachte reiniging gevolgd door een milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. We focussen ons hierbij ook op de onzuiverheden. Het reinigende vitamine masker geeft uw huid wat het nodig heeft aan natuurlijke plantaardige oliën. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek voor uw huid geschikt liposomen-serum en aanvullende crème.

- reiniging gezicht & decolleté
- peeling

- onzuiverheden
- vitamine masker
- liposomen-serum 

 

* BASIC BOOST

Een snelle opkikker voor je huid!
De huid krijgt een zachte reiniging gevolgd door een milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. Het reinigende vitamine masker geeft uw huid wat het nodig heeft aan natuurlijke plantaardige oliën. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek voor uw huid geschikt liposomen-serum.
- reiniging gezicht & decolleté
- peeling
- vitamine masker
- liposomen-serum 

 

* CARE

Een intensief verzorgende behandeling. 

De huid krijgt een zachte reiniging gevolgd door een  milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. Het reinigende vitamine masker geeft uw huid wat het nodig heeft aan natuurlijke plantaardige oliën. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek voor uw huid geschikt liposomen-serum en een ampul met hoogwaardige werkstoffen.
- reiniging gezicht & decolleté

- Shaping wenkbrauwen
- peeling
vitamine masker
- liposomen-serum
- aanvullende verzorging incl. ampul
 

ANTI-STRESS

Breng je huid weer terug in balans!
De huid krijgt een zachte reiniging gevolgd door een milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. Het Kaolin masker bevat heel veel natuurlijke mineralen en werkt zuiverend en verstevigend.
Door deze liftende en verstevigende werking is dit een optimaal anti-aging behandeling. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek voor uw huid geschikt liposomen-serum en een ampul met hoogwaardige werkstoffen.
- reiniging gezicht & decolleté

- Shaping wenkbrauwen
- peeling
- kaolin masker (toevoeging van lotion van roosjes, orange of mint)
- liposomen-serum
- aanvullende verzorging incl. ampul

Alle gelaatsverzorgingen kunnen steeds aangevuld worden met een ontspannend gelaat-, nek- en schoudermassage van ±20’

 

* COCOA - Chocolade behandeling 

Deze behandeling met chocolade is een zeer ontspannende behandeling voor uw huid. Chocolade bestrijdt toxines, verbetert het vochtgehalte en kalmeert de huid. Flavonoïden in cacao absorberen UV-licht en beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van de zon. Tevens verbeteren ze de bloeddoorstroming naar het gezicht waardoor de huid er gezond en stralend uit zal zien. Chocolade bevat immers ook cafeïne die de celvernieuwing stimuleert. 

Gezichtsmaskers met cacao zijn zeer geschikt voor de rijpere huid, een doffe huid, huid met grove poriën en onzuiverheden alsook een vette huid.

- reiniging gezicht & decolleté

- Shaping wenkbrauwen
- peeling
- Ontspannende chocolademasker met een stukje chocolade voor tijdens de relaxatietijd
- liposomen-serum
- aanvullende verzorging

Een Cocoa peel off mask 

Zorgt voor revitalisatie, bevochtigend, egaliserend en verstrakkend. De huid wordt
frisser, zachter, beter doorbloed, gezonder en aantrekkelijker. De huid hervindt haar frisse en strakke uitstraling en oogt
zichtbaar jonger.

Huidverzorgende werking van cacao:
Theobromine en coffeïne:
 stimuleren de doorbloeding, de stofwisseling en werken huidverstrakkend.
Polyphenol: elimineert vrije radikalen en vertraagt het verouderingsproces van de huid.

Psychische werking van cacao: bij opname door het lichaam, dus enkel indien chocolade gegeten wordt, doen anadamide en phenylethylamine de lust- en geluksgevoelens toenemen. SMAKELIJK!!

 

Alle gelaatsverzorgingen kunnen steeds aangevuld worden met een ontspannend gelaat-, nek- en schoudermassage van ±20’

 

* FRUITZUREN (wordt enkel aangeboden in het voor- en najaar!)

Weg oude huid en welkom nieuwe huid!

Een korte huid verbeterende behandeling. Door het opstapelen van dode huidcellen wordt de huid dof en kan deze grauw uitzien.

Eén van de  ingrediënten die werkelijk iets voor de huid kan betekenen is glycolzuur.
Een peeling met glycolzuur is een uiterst effectieve peeling op het gebied van huidverbetering, door de kleine molecule zijn we in staat om tot de diepere lagen van de huid door te dringen. Tevens wijzen diverse studies uit dat fruitzuren het vermogen hebben om het vocht in de huid beter vast te houden en collageen en elastinevezels te activeren. Glycolzuur verweekt de kleefstof tussen de dode huidcellen in de hoornlaag (opperhuid). De afgestorven huidcellen laten hierdoor gemakkelijker los. Dit proces wordt ook wel peelen genoemd.
Een fruitzuurpeeling (salonbehandeling) verwijdert tussen de 4 en 7 laagjes dode huidcellen. De celvernieuwing in de basale laag wordt op deze manier versneld waardoor de celdeling wordt gestimuleerd. De huid absorbeert meer vocht en haar elasticiteit wordt flink verbeterd. De opperhuid wordt dus dunner.
Bij een scrubbehandeling (mechanische peeling) verwijdert men slechts 1 laagje dode huidcellen.

Tevens heeft glycolzuur een positieve werking op (oppervlakkige) pigmentvlekken.


Het zuivert de poriën en werkt ontstekingsremmend. Talg zal de huid minder snel verstoppen, hetgeen weer  minder ontstekingen veroorzaakt. Fruitzuren zijn dan ook uitermate geschikt bij sterk verdikte huiden (bijvoorbeeld bij acné).

Wanneer mag het niet? 

- wanneer u binnen 2 weken gaat zonnen en in de lente- en zomermaanden
- bij zwangerschap of borstvoeding
- bij een zeer gevoelige huid
- bij een zeer donkere huid i.v.m. de kans op hyperpigmentatie

 

Dr. Baumann Glycolzuur peeling (Fruitzuur) bestaat in 10%, 20% of 30% en wordt toegepast afhankelijk van de huid.
De peeling geeft het beste resultaat in kuurverband van 3 beurten in 3 weken (max 6 weken).

- reiniging gezicht & decolleté

- fruitzuurpeeling wordt aangebracht (5 tot 15')

- de pH waarde van de huid wordt hersteld met anti comédo Lotion PH 9.8 

- liposomen-serum zorgt voor extra verzorging
- Ampul AHA peeling

 

Daarnaast zijn al onze gelaatsverzorging aanpasbaar naar de noden van de man dankzij de Dr. baumann mannen lijn. Ook deze producten zijn er in verkoop zodat ook de man zijn eigen persoonlijke verzorging kan aanmeten.

 

De producten van Dr. Baumann kan je bij mij aankopen, zodat je thuis de verzorging kan verder zetten en we zo samen tot mooie resultaten kunnen komen. Ik help je hierbij graag verder!