Producten kunnen steeds besteld worden via een mail info@dalinabolderberg.be of via een WhatsApp 0478/13 82 03.

PRIJSLIJST

Prijzen geldig vanaf 01/05/2023

Gelaatsverzorging

* JEUGD (tot 18 jaar)                                                                  € 40,00

Als verwennerij of als opfrisser voor de (onzuivere) jonge huid tot 18 jaar.

De huid krijgt een zachte reiniging gevolgd door een milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. We focussen ons hierbij ook op de onzuiverheden. Het reinigende vitamine masker geeft uw huid wat het nodig heeft aan natuurlijke plantaardige oliën. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek voor uw huid geschikt liposomen-serum.   

Aangevuld met een ontspannende massage van ±20’             € 50,00                       


* BASIC BOOST                                                                        € 45,00

Een snelle opkikker voor de huid!
De huid krijgt een zachte reiniging gevolgd door een milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. Het reinigende vitamine masker geeft uw huid wat het nodig heeft aan natuurlijke plantaardige oliën. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek voor uw huid geschikt liposomen-serum.

Aangevuld met een ontspannende massage van ±20’             € 55,00    


* CARE                                                                                         € 60,00
Een intensief verzorgende behandeling. 

De huid krijgt een zachte reiniging, de wenkbrauwen worden geshaped gevolgd door een milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven.  Het reinigende vitamine masker geeft uw huid wat het nodig heeft aan natuurlijke plantaardige oliën. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek voor uw huid geschikt liposomen-serum en een ampul met hoogwaardige werkstoffen.
Aangevuld met een ontspannende massage van ±20’             € 70,00


* ANTI-STRESS                                                                       € 70,00

Brengt de huid weer terug in balans!
De huid krijgt een zachte reiniging, de wenkbrauwen worden geshaped gevolgd door een milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. Het Kaolin masker bevat heel veel natuurlijke mineralen en werkt zuiverend en verstevigend.
Door deze liftende en verstevigende werking is dit een optimaal anti-aging behandeling. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek voor uw huid geschikt liposomen-serum en een ampul met hoogwaardige werkstoffen.
Aangevuld met een ontspannende massage van ±20’             € 80,00


* CHOCOLADE BEHANDELING                                        € 75,00

Zorgt voor revitalisatie, bevochtigend, egaliserend en verstrakkend. De huid wordt frisser, zachter, beter doorbloed, gezonder en aantrekkelijker. De huid hervindt haar frisse en strakke uitstraling en oogt zichtbaar jonger.
Huidverzorgende werking van cacao:
Theobromine en coffeïne:
 stimuleren de doorbloeding, de stofwisseling en werken huidverstrakkend.
Polyphenol: elimineert vrije radikalen en vertraagt het verouderingsproces van de huid.

De huid krijgt een zachte reiniging, de wenkbrauwen worden geshaped gevolgd door een milde peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer glans te geven. Het chocolademasker wordt aangebracht en u wordt verwend met een lekker stukje chocolade. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek voor uw huid geschikt liposomen-serum en een ampul met hoogwaardige werkstoffen.
Aangevuld met een ontspannende massage van ±20’             € 85,00


* FRUITZUREN                                                                        € 65,00

Weg oude huid en welkom nieuwe huid!

Een korte huid verbeterende behandeling. Door het opstapelen van dode huidcellen wordt de huid dof en kan deze grauw uitzien.

Eén van de  ingrediënten die werkelijk iets voor de huid kan betekenen is glycolzuur.

Dr. Baumann Glycolzuur peeling (Fruitzuur) bestaat in 10%, 20% of 30% en wordt toegepast afhankelijk van de huid.
De peeling geeft het beste resultaat in kuurverband van 3 beurten in 3 weken (max 6 weken).

De huid krijgt een grondige reiniging om het effect te optimaliseren,  gevolgd door de fruitzuurpeeling (de concentratie is afhankelijk van je huid en eventuele klachten) Het zuur werkt snel in (5' tot 15') het zuur wordt geneutraliseerd met een basische oplossing. Hierna volgt een uitgebreide nabehandeling met een natuurlijk verzorgend Aloë-vera masker om de huid te verkoelen en verzachten aangevuld met een speciaal liposomen-serum en een.ampul met hoogwaardige werkstoffen.

Het reinigende vitamine masker geeft uw huid wat het nodig heeft aan natuurlijke plantaardige oliën. 

De fruitzuurpeeling is niet pijnlijk. Je huid kan wat rood en jeukend zijn en kan gaan schilferen. Dit hoort er allemaal bij en kan geen kwaad. Bescherm je huid goed in de weken na de behandeling, bij voorkeur met een zonnebrandcrème SPF30.

kuurbehandeling 3 verzorgingen dienen ingepland en betaald te worden binnen max. 6 weken (10% korting)      € 175,00


 

 

Wanneer er tijdens een gelaatsverzorging gekozen wordt voor een gelaatsontharing dient dit steeds op voorhand gemeld te worden. Ook worden hiervoor gecombineerde prijzen gehanteerd afhankelijk van de zones die gesuikerd dienen te worden.

 

Daarnaast zijn al onze gelaatsverzorging aanpasbaar naar de noden van de man dankzij de Dr. baumann mannen lijn. Ook deze producten zijn er in verkoop zodat ook de man zijn eigen persoonlijke verzorging kan aanmeten.