Producten kunnen steeds besteld worden via een mail info@dalinabolderberg.be of via een WhatsApp 0478/13 82 03.

GELAATSMASKERS VOOR THUIS

De laatste dag van de week is dé dag bij uitstek om languit in de zetel door te brengen. Heb jij de luxe om te genieten van zo'n heerlijk lui dagje vandaag? Of misschien wil je net even ontspannen na een veel te drukke zondag? Dan is een gelaatsmaskertje alles dat je nog nodig hebt.

 

Hoe vaak gebruik je een gezichtsmasker?

Een gezichtsmasker gebruik je één keer in de week. Het heeft geen meerwaarde om dit vaker te doen, want dan is de huid verzadigd.
Een masker gebruik je naast je dagelijkse verzorgingsroutine. Je kunt je tekorten niet enkel met een masker opvangen. De basis moet alvast een dagelijkse routine zijn.


Hoe belangrijk is een masker?

Een masker is als een facial treatment maar voor thuis. Een manier om af en toe je huid te boosten. Daarnaast is het een mooi ‘extraatje’.

Je moet je huid wel iedere dag reinigen.

 

Hoe kun je je huid het beste voorbereiden op een masker?

Het werkt het beste als je jouw huid eerst grondig reinigt gevolgd door een scrubbeurt/peeling, zodat je huid beter in staat is om de ingrediënten van het masker op te nemen.


Bij het cream masker breng je een dikke laag aan, dit masker is net iets dikker, voller dan een gewone crème, maar verschilt vaak niet veel met een gewone crème. Je kunt een cream masker het beste aanbrengen wanneer de huid nog licht vochtig is. Zo dringen de in water oplosbare stoffen in het masker beter door waardoor het beter opgenomen wordt. Daardoor krijg je een plump-effect die je rimpels en fijne lijntjes naar buiten duwt. Daarnaast voelt je huid gladder en strakker aan.

 

Bepaalde omstandigheden, zoals extreme koude of warmte of langdurige zonblootstelling, kunnen de huid dusdanig uitputten dat ze een extra oppepper kan gebruiken. Daarvoor ontwikkelde DR. BAUMANN deze speciaal aangepaste gelaatsmaskers, om de huid datgene te geven wat ze op dat moment broodnodig heeft.

 

 Hieronder de verschillende maskertjes voor thuisgebruik van Dr. Baumann met hun eigenschappen. 

 

Toch nog nood aan advies, neem gerust contact met me, ik help je heel graag verder om samen met jouw het gepaste masker te vinden!

 

☎ 0478/13 82 03

📧 info@dalinabolderberg.be

💟 Take care of yourself 💟


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.