Producten kunnen steeds besteld worden via een mail info@dalinabolderberg.be of via een WhatsApp 0478/13 82 03.

COLLAGEEN

Onze huid bestaat uit drie lagen. De bovenste laag is de opperhuid, de middelste laag de lederhuid en de onderste laag is het bindweefsel. Dit bindweefsel is een flexibel, verbindend weefsel. Het heeft een ondersteunende, verzorgende functie en geeft vorm en bescherming. Bindweefsel wordt bij elkaar gehouden door collageen. Collageen is de meest voorkomende vorm van proteïne (eiwit) in ons lichaam en is onder meer verantwoordelijk voor de stevigheid én de elasticiteit van de huid.Collageen vind je onder meer in onze huid, gewrichten, botten, spieren, haren en nagels voorkomt. Collageen speelt een belangrijke rol in heel ons lichaam en kan via de voeding of als collageen supplement worden opgenomen. Maar waarom is collageen zo belangrijk?

Lees meer »

COUPEROSE HUID

Roodheid van het gezicht is onder sommige omstandigheden normaal, vooral in de winter vanwege de koude temperaturen. Als de roodheid in de loop van de tijd echter permanent en intenser wordt, dan kan het probleem couperose zijn.

Lees meer »

FRUITZUURPEELING ook wel AHA peeling

Een fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing/verjonging van de huid. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Het zogenaamde glycolzuur, een reeks organische fruitzuren, stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit heeft een gunstig effect op probleemhuiden als acné, slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekken.  Een fruitzuurpeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, heeft een reinigend en verjongend effect en zorgt voor huidverbetering. Als kuur verbetert het ook de vochtbalans van de huid.

Lees meer »

HYDRATATIE VAN DE HUID

Door een tekort aan vocht in de bovenste huidlaag ontstaan de bekende droogterimpeltjes die de eerste tekenen zijn van een beginnende huidveroudering. De huid goed hydrateren is dan ook zeer belangrijk om dit in de mate van het mogelijke te voorkomen of om te keren.

Lees meer »

SUGARING

Waxen, move over, want de MEEST natuurlijke ontharingsmethode SUGARING biedt behoorlijk wat voordelen!!

Lees meer »

GELAATSMASKERS VOOR THUIS

De laatste dag van de week is dé dag bij uitstek om languit in de zetel door te brengen. Heb jij de luxe om te genieten van zo'n heerlijk lui dagje vandaag? Of misschien wil je net even ontspannen na een veel te drukke zondag? Dan is een gelaatsmaskertje alles dat je nog nodig hebt.

Lees meer »